Aktuella anbudsförfarande

RSS

Anbud rörelse Hojcenter Huddinge AB i konkurs

Hojcenter Huddinge AB (556398-2460), försattes i konkurs den 16 januari 2018. Konkursförvaltare är Anna Tholander på Advokatfirman Carler. Med anledning av att bolaget försatts i konkurs, infordras härmed anbud på hela verksamheten/inkråmet. Bolaget har bedrivit butiksverksamhet samt viss MC-serviceverksamhet, ifrån förhyrda lokaler i Länna och Sollentuna, med försäljning av motorcyklar samt tillbehör och reservdelar, främst av märket Triumph och KTM.
Read More

ALTAVARIO ABs VERKSAMHET TILL SALU

Altavario AB försattes i konkurs vid Norrtälje tingsrätt den 19 januari 2018. Konkursförvaltare är advokat Jakob Callmander. Bolaget har bedrivit butiksförsäljning av bijouterier/smycken och kläder från förhyrda butikslokaler i affärsområdet Norrtäljeporten. Bolaget har sysselsatt fem anställda varav två behovsanställda. Verksamheten innefattar en komplett butiksverksamhet samt webbutik, www.altavario.se. Viss verksamhetscentral egendom, såsom KARDEX-lagerhanteringssystem, är leasat och en fö...
Read More

Anbud rörelseöverlåtelse Golfreparatören HB

Härmed utbjudes företaget Golfreparatörerna HB till försäljning. Företaget startades 1985 och ligger sedan tjugo år tillbaka på Upplandsgatan 84 i Stockholm. Golfreparatörerna hanterar skaft - och greppbyten samt inställningar och justeringar på all form av golfutrustning. Kunder är den yttersta golfeliten, golfspelare i gemen,golfklubbar och olika varumarken. Företaget säljes pga åldersskäl.
Read More